Wielrennen in Spanje met EKB Costa Blanca Cycling

Costa Blanca Cycling Team

WIELERPLOEG

Een nieuw gezicht in het peloton! 

Vanaf 2016 zijn wij te zien in het peloton voor Elite en Belofte renners. Het kriebelde al een paar jaar, maar nu is het er echt van gekomen, een eigen wielerploeg! In een gemoderniseerd tenue met onze eigen kleuren gaan 8 sterke Elite renners Costablancacycling.eu verder op de kaart zetten. Onder leiding van Aron Kremer zal onze ploeg meedoen om de prijzen in de criteriums en omlopen. 

DHR, De Hoekse Renners is onze gastheer! De club uit Puttershoek is een club waar met geschiedenis. In het verleden heeft zij grote renners voortgebracht. Onder ander Jo de Haan, Koos Moerenhout en Nico Vuurens die samen vele overwinningen in de wacht sleepten. Voor volledig geschiedenis: www.hoekserenners.nl/historie

Ons idee voor een wielerploeg sprak veel mensen aan. Wij hebben geweldige sponsoren gevonden die samen met ons de uitdaging aangaan:

- Golden Tulip Hotels

- Haco wonen en slapen

- Fitál vakanties

- Cube bikes Holland

Sani-dump Nederland

- Agua Pool Plaza

- Met Hulp Van (Aafje thuiszorg)

- Smash-On

- Fin4Finance

- De Biomechanieker

De volgende mannen zullen ons shirt aantrekken in 2016:

- Aron Kremer

- Mitchell Boet

- Randy Sint Nicolaas

- Aldo Meerkerk-Klomp

- Arco Fritzsch

- Gideon de Jong

- Gerhard Joling

- Tijs van der Steen

Het is een ervaren gezelschap bij elkaar! Maar liefst drie renners hebben ervaring op continentaal niveau(semi-prof). Het zijn stuk voor stuk mannen die niet houden van afwachten maar de aanval kiezen in koers! Zij gaan hoe dan ook opvallen komend seizoen. Wij kunnen niet wachten op de eerste koersen ! 

Contacteer ons

EKB Costa Blanca Cycling
Eef & Karen Brand

Spanje: 0034 675 312 332