Wielrennen in Spanje met EKB Costa Blanca Cycling

Mountainbike-fietsvakanties in Spanje met EKB

Wel eens aan gedacht om te gaan mountainbiken in Spanje? Dan ben je ook hier voor bij "Fiets mee met EKB" Costa Blanca Cycling aan het juiste adres.

Fiets Mee Met EKB Costa Blanca Cycling heeft een geweldige mountainbike week samengesteld in de prachtige provincie Alicante aan de Costa Blanca geschikt voor de recreatieve/toer mountainbiker.

Onder deskundige begeleiding van ons enthousiaste EKB Costa Blanca Cyclingteam wordt mountainbiken in Spanje een geweldige ervaring. Na uitgebreide verkenning van de omgeving hebben wij een aantal mooie en interessante mountainbike-routes kunnen selecteren in de prachtige omgeving van Alicante aan de Costa Blanca.

De mountainbike-ritten gaan in overleg: vlak, klimmen, ruig, bijna alles is mogelijk.
Dit alles door prachtige landschappen. 

Bij het land Spanje denk je natuurlijk aan een zonnig klimaat. Dat is juist, de Costa Blanca heeft gemiddeld 300 dagen zon per jaar. Zodra de temperaturen gaan zakken in Nederland, hebben vele wielerliefhebbers de wens om te kunnen trainen/fietsen in een zonnige omgeving. Spanje is dan hét fietsland bij uitstek.

"Fiets mee met EKB" Costa Blanca Cycling biedt een geheel verzorgde mountainbike week aan voor de recreatieve mountainbiker , waar bij jong en oud van harte welkom is.

Voor groepen vanaf 6 personen kan "Fiets mee met EKB"Costa Blanca Cycling op elk moment een programma organiseren.

  • Mountainbiken aan de Costa Blanca
  • Mountainbiken aan de Costa Blanca
  • Mountainbiken aan de Costa Blanca

Contacteer ons

EKB Costa Blanca Cycling
Eef & Karen Brand

Spanje: 0034 675 312 332