Wielrennen in Spanje met EKB Costa Blanca Cycling

Beoordelingen

  • Vronie - Ansfried uit Schipluiden

    2015-07-06

    Hallo Eef,
    Ondanks weinig fietstgasten hebben we een fijne week gehad. De 3 tochten met jou
    als begeleider waren leuk, lekkere lunches, en warm. Door deze sportieve uitdaging zijn we wat gewicht kwijt geraakt. Het hotel was prima en schoon ook het eten.
    Fijne vakantie met je gezin.
  • Armand en Inge Giessenburg

    2015-06-22

    Hallo Eef,
     
    De laatste Fital gasten vertrokken, lekker vakantie nu? Of toch nog volop bezig. Het zal nu wel helemaal warm zijn in Spanje.
    De week dat wij in Nederland terug kwamen was het ook erg warm hier. Maar we waren er gelukkig aan gewend.
     
    Nogmaals bedankt voor de leuke vakantie in Guardamar en de leuke fietstochten. Ben nu met de fiets zo op mijn werk Emoji.
    We hebben een recensie geschreven op de site van Fital. Krijg je misschien nog meer gasten
     
    Als je de foto's nog hebt van onze vakantie wil je deze dan naar ons mailen, dan kunnen we er een mooi fotoboek van maken.
     
    Fijne vakantie en veel succes met Costa Blanca Cycling.  We volgen je verhalen op facebook, hartstikke leuk.
     
  • Jan & Cisca en Leo & Thea

    2015-06-22

    We hebben een fantastische week achter de rug met ontzettend mooi weer ! Prima hotel, bedden, eten, e.d. De fietsen waren ook super alleen het zadel heeft voor flinke schade gezorgd! Komt wel weer goed. Hennie bedankt voor je begeleiding, mooie verhalen, uitleg en gezelligheid, en je ´´hulpje´´ Eef deed het ook niet verkeerd! Karen en Ria jullie ook bedankt voor de heerlijke lunch! Bij Klaasje en Flip was het ook helemaal top. We gaan reclame maken in het westland voor EKB. Het videofilmpje was dereden voor onze vakantie hier en het is echt zoals in het filmpje. Onwijs bedankt en ga zo door ! Lieve groetjes. 
  • Cor en Nel den Hollander

    2015-06-15

    Ondanks het kleine groepje, geboekt bij Fital, hebben we wel een ontspannen week gehad. Misschien niet met de meeste kilometers, ook vanwege de hitte, maar wel genoten! Super goede fietsen zijn het, het hotel ook prima!

    Eef, Karen bedankt.

  • Walter en Wies Wurlitzer

    2015-05-18

    Ons vliegtuig vertrekt deze avond en met de fiets is het tovh wel ver! Wij waren hier 1 week fietsen en 1 week relaxen en hebben het heel erg naar ons zin gehad. Henny bedankt voor de gezellige fietsdagen met jou en Karen jou heerlijke lunch op het goede moment en Eef onze super chauffeur, jullie gezelligheid was voor ons vakantie! Wij vertellen het verder met Hartelijke groeten. 
  • Ton en Marjolijn de Bruin

    2015-05-12

    Helaas is de dag van vertrek weer aangebroken. We hebben een geweldige week achter de rug. Fijn hotel, prachtige wandelingen en schitterend weer. Ook het strand is hier binnen handbereik. Er is niets zo fijn om na een mooie wandeling nog een duik in de zee te nemen. Kortom, voor herhaling vatbaar. We hadden ook een leuke groep en het was één groot feest. 
  • Gerardus en Jochem Bartels

    2015-05-12

    Jammer dat we weer terug naar huis moeten. Wij vonden het een super fijne vakantie en zullen de wandel en fietsvakanties van Fital zeker in Nederland onder de aandacht brengen. Hartelijke groeten. 
  • Rob enEdith van Tellingen, Geert enGerdien Ho

    2015-05-10

    Wadelgroepje was hier:

    Fital, Eef, Karen, Nel, Hotel, het weer, het strand, de groep, de wandelingen, GEWELDIG!

  • Henk en Greet van Bennekom, Ridderkerk

    2015-05-04

    Wij hebben een superweek gehad, mede door jullie inbreng was het geweldig, de informatie, het hotel en de route´s het klopte helemaal. 

    Hartelijk dank, voor herhaling vatbaar. 

    Met het hierboven beschreven verhaaltje zijn wij het helemaal eens.

    Peter en Toos 

  • Ria, John, Kees, Eef, Ida, Anneke, Jan, Bea,

    2014-11-03

    Beste Karen, Ria, Henny en Eef 

    De 10 gasten van deze afgelopen week kijken met ontzettend veel plezier terug op deze fietsvakantie. Jullie hebben ons ´´Costa Blanca´´ en dan het achterland echt leren kennen en liefhebben. Alle routes waren anders en steeds facinerend. Vooral de grotwoning- Het verblijf en de ontvangst daar was echt hartelijk. De lunch was uitstekend. Henny zorgde goed voor het achtergebleven lief klein schaapje Super!

    Een advies aan Eef. trek je ook eens het lot van degene aan die het tijdens de reis met gasten uit Streefkerk en Alblasserwaard moeilijk hebben, vooral Jan had het daar erg moeilijk mee (GRAPJE). Nee alle gekheid op een stokje. Het was erg gezellig in onze groep. Het lijken wel vrienden en vriendinnen gewordenmede dankzij jullie inbreng, GRANDIOOS. Blijf zo doorgaan en heel veel succes. Duizendmaal Dank !! 

  • Wim vd Harst enMary Roseboom - Zoetermeer

    2014-10-06

    Beste Eef, Karen, Mitchel, henny en Ria 

    We sluiten ons helemaal aan bij de hiervoor geschreven dankbetuigingen. Onze persoonlijke dank olgt nu. Ook wij hebben een geweldige fietsvakantie gehad. Wij hebben jullie als enthousiaste en gemotiveerde mensen ervaren. Petje af! Jullie hebben ons goed begeleid en verzorgd. Ook jullie humor hebben we gewaardeerd. Zoals de controle posten en stempelposten op de rotondes en langs de weg. Het hotel en het eten was van zeer goede kwaliteit, kortom een zeer geslaagde vakantie ik(Wim) zal met veel plezier de fietskleding dragen. Wij wensen jullie veel succes met jullie onderneming. Een hartelijke groet. 

  • Frans en Nel vd Boogaard

    2014-10-06

    Hoi Karen, Eef, Mitchel, Henny en Ria

    Het was een fantastische week mijn 1e fietsvakantie en is zeker niet de laatste. Succes met jullie werk in dit mooie zonnige gebeid, Hartelijke groet. 

  • Jan en Riet van Hees

    2014-09-14

    Begeleiders EKB, Eef, Hennie en zondag Piet.

    Wij willen jullie hartelijk bedanken voor onze prachtige fietsweek hier in de omgeving van Guardamar. We hebben veel gezien en genoten van deze mooie, bijzondere omgeving die voor ons nieuw was, omdat wij voor de 1e keer op het vaste land van Spanje onze fietsvakantie hebben doorgebracht, en wat voor een vakantie, prachtig mooi! Bedankt voor de goede info en begeleiding. Bedankt voor de heerlijke fietsen. Bedankt voor de heerlijke, goed verzorgede lunch door jullie dames in het natuurpark. Bedankt voor de mooie dag in de Hondonvallei incl. de lunch en bezoek bij de grotwoning van Klaasje. Bedankt eigenlijk voor alles incl. hotel ´´Guardamar´´; prima, alles netjes schoonen het eten prima, goed zo! We gaan met een heel goed gevoel naar Nederland met vooral ´´we zeggen het voort hoe mooi deze ervaring en omgeving in Guardamar(Spanje) is´´. Mede door jullie is onze fietsvakantie een mooie herinnering geworden! het gaat jullie goed Allemaal! Groetjes de tevreden fietsers uit Hardinxveld-Giessendam die enorm hebben genoten!

  • Sjaak en Lies de Jong-Klarenbeek

    2014-09-14

    Beste Eef, Karen, Henny, Ria en Piet

    Bedankt voor de fijne fietsweek. Ik (wij) sluiten ons bi de vorige schrijfsters op het blad hiernaast, volledig aan! Als jullie zo doorgaan kan het niet anders zijn dat jullie tevreden vakantie gangers krijgen! Nogmaals bedankt voor de fijne week. Hartelijke groeten. 

  • Ans-Frank-Marian-Cees

    2014-09-08

    Beste Eef, Karen en Henny,

    Wij hebben een geweldige vakantieweek gehad. Vooral dankzij jullie persoonlijke aandacht voor ons. Gezellig hotel met lekker eten, goede fietsen, mooie routes en het belangrijkste: fantastische begeleiding tijdens de fietstochten, we hebben Spanje op een heel andere manier leren kennen. Heel erg bedankt voor alles en we zullen zeker positieve reclame voor ´ÉKB Cycling´´maken. Veel succes met jullie bedrijf en nogmaals bedankt voor alles. Veel groetjes van de ´´Tilburgers´´en tot ziens. 

  • Maarten en Joke van Zanten

    2014-05-30

    Karen, Eef, Ria en Henny,

    Bedankt voor de fantastische vakantie! Jullie hebben ons veel van de mooie natuur laten zien. Wij hebben genoten van de mooie fietstochten, bedankt Henny voor het steuntje in mijn rug. Eef ik geef de brochure aan mijn kleinzoon (21j) die fiets bij Westland Wil Vooruit, Wie weet !! Nogmaals bedankt.

  • Jeannete en Annemieke

    2014-05-30

    Hoi Eef , Karen en Henny,

    Bedankt voor een gezllige fietsweek, veel gelachen en lekker wat kilometers weggetrapt. Gezellig dat jullie ons op kwamen zoeken ´s-avonds. Eef je weet het, zoek je een broek om reclame op te zetten schroom niet. Groeten 

  • Martin en Ak

    2014-05-30

    Beste Eef en Karen

    Het was een grandioze week voor ons, het weer was goed, de fietsen waren goed, maar vooral de begeleiding was bijzonder goed. Het was gezellig onder weg, veel gelachen en veel gezien. ook Henny is het vernoemen waard en ook hij bedankt. Nogmaals bedankt en wie weet tot ziens. Groetjes  

  • Helene

    2014-05-27

    Hallo Eef , Henny en Karen

    Mijn 1e fietstocht bij Fital en EKB, ik heb genoten goede organisatie en leuke fietstochten. De fietstocht van donderdag met wat klimwerk is toch ´t leukst. Niet gewend om 1 van de jongste te zijn van de groep, maar goed. De ´´brommers´´gaan echt niet harder dan de gewone fietsers. Ik heb genoten, wie weet, tot ziens. 

  • Gerda, Miep, Christine en Lenie

    2014-05-19

    Eef, Hennie en Karen,

    Wij vonden het een hartstikke fijne sportieve week, mooie fietsroutes, goeie gezellige begeleiding en......prachtig weer. Groetjes en tot ziens, de 4 dames uit Brabant 

  • Annie en Johan

    2014-03-22

    Beste Eef, Karen en gidsen, 

    mooie wandelingen, lekker eten (er mocht nog een wandeling na het middag eten) te vroeg in hotel. Bedankt voor alles. 

  • Chris Verheulpen

    2014-03-22

    Karen en Eef, het was super leuk deze vakantie! Elke dag weer de moeite waard om te beleven! Jullie hebben echt jullie best gedaan om iedereen tevreden te stellen, wat niet makkelijk is met een groep van 52 zielen. Steeds weer beter en beter, en de extra wandeldag in Hondon was de kers op de taart! Ontzettend bedankt, jullie en het hele gidsenteam zijn echt de ''MAX'' 
  • teun schoeman

    2013-12-22

    Eef,Hennie en Karin bedankt voor een fantastische fietsweek aan de Costa Blanca, We hebben genoten van de prachtige omgeving en de geweldige routes die we gefietst hebben. Begeleiding , Hotel en vooral de goede sfeer waren een ervaring om nooit meer te vergeten.. We komen zeker terug !
  • Teun en Jana Schoeman

    2013-11-23

    Beste Eef , Karen, Hennie en ........   Wat hebben wij genoten van de fantastische fietsweek met jullie aan de Costa Blanca! Het was een mooie uitdaging, een onverwachte ontdekking van de mooie kuststrook en het binnenland en bovenal zorgden jullie voor een super gezellige sfeer. Bedankt !!! p.s. het hotel was ook super vooral "La Cena" !! 
  • Rick & Wendela de Koning

    2013-11-16

    Beste Eef, Karen, Henny en partners.

    Dank jullie wel voor de mooie routes en de goede begeleiding! Wij hebben genoten van een stukje Spanje dat nog niet aangetast is door het massa-toerisme en dat voor fietsers heel veel mogelijkheden te bieden heeft. Hotel Guardamar is daarvoor een fijne uitvalsbasis met mooie kamers en goed eten. Groetjes Rick & Wendela.

  • Auke de Jong

    2013-10-04

    We zijn hier mer een fietsgroep van Fital en hebben hier in het hotel Guardamar een gastvrij onthaal gekregen. Een royaal ochtend-buffet staat altijd voor ons klaar. Er is een prettige bediening 's-avonds bij het diner, dat altijd uitstekend verzorgd wordt.Het is overvloedig en smakelijk. Het hotel is prachtig gelegen, dicht bij het strand, waarvan velen van ons gebruik hebben gemaakt. kortom een prachtig vacantieoord voor Nederlanders ! 
  • Ton Donders

    2013-09-16

    Beste Eef-Karen- Hennie. Dit was 'n hele andere week, 7 nieuwe fietsers erbij, aan elkaar wennen, normen en waarden, kom je voor 't fietsen of voor 't mooie weer, zijn de tochten te zwaar etc. Telkens moesten jullie alles uit de kast halen om het iedereen naar zijn zin te maken. Voor mijn gevoel zijn jullie daar uitstekend in geslaagd, en was voor mij de 2de week duidelijk toegevoegde waarde, met de prachtige routes onder jullie begeleiding o.a. prachtige panorama's, zee, strand, temp. Het was iedere dag een feest om op de fiets te zitten. Ik wens jullie heel veel succes met EKB en ik zou eindigen met 'n citaat uit "Alice in Wonderland"

    "Als je niet weet welke weg je gaat, geeft 't niet welke weg je neemt. Als je wel weet welke weg je gaat zijn er vele wegen mogelijk"

    Het gaat jullie goed en zeker tot ziens! 

    P.S. Max, Fijn kennis met je gemaakt te hebben. Ik wens je veel succes met je sportieve- en maatschappelijke cariërre ! 

     

  • Ton Donders

    2013-09-09

    Beste Eef en Karen. Wat zal de eerste week 9/9-16/9 me brengen ? Bij Fital hadden de fietsers voor die eerste week afgezegd. Maar Eef, ik had al 'n goed gevoel op de vakantie beurs dit jaar en dat is naar alle tevredenheid uitgekomen. Alleen al de ontvangst op 't vliegveld, het hotel jij en Karen die mij regelmatig contacten of alles naar wens ging, Ik kan alleen maar zeggen chappeau. Jullie hebben mij geen "Eenzame fietser" zoals Boudewijn de Groot dat zingt laten voelen, maar ik heb de warmte en genegenheid gekregen, en de eerste week vloog voorbij en met jullie ondersteuning heb ik veel van Spanje gezien, mijn komplimenten ook het hotel, dagelijks de kamer, bed opmaken, schone handdoeken en vriendelijk. TOP !  

     

     

  • Trudy

    2013-09-06

    Beste Karen, Eef & Henny,

    Na een voorspoedige vlucht vanuit Rotterdam kwamen we aan op de luchthaven van Alicante. Daar troffen we Henny met het "Fital boordje" aan. Groot was onze verbazing dat we gelijk naar het transfer busje werden gebracht. Wij bleken de "groep" te zijn !! Dit hadden we niet verwacht. Achteraf heeft dit toch ook zijn voordeel gehad (privé begeleiding bij de tochten en geen getreuzel van een groep). De verzorging en alles er omheen was fantastisch ! Wij zullen jullie beslist promoten. Wij wensen jullie voor de toekomst heel veel succes. Groeten uit Haarlem 

  • Baukje van Balen

    2013-09-06

    Tot nu toe was iedere route een feest om op de fiets te zitten. Klimmetjes hebben mijn voorkeur, en de wind is mijn vriend, om er tegen aan te gaan en te voelen als een welkome vriend in de rug. De rust en het afwisselende landschap hebben mij verrast. Voor iedere tocht zei ik tegen mezelf; it giet oan, it sil heve. Het gaat beginnen, het zal gebeuren. Zoals de voorzitter v.d. Elfstedentocht het placht te zeggen. Dank voor alles en vooral Eef-Henny en Karen voor de heerlijke lunch etc. Wijtgaard (Fryslän). 
  • Jo en Fiet & Inez en André

    2013-06-23

    Beste Eef, Henny en Max,

    Wij hebben genoten van een goed georganiseerde fietsvakantie. De puzzelroutes waern goed te volgen. Het fietsmateriaal was goed in orde en de lunches onderweg waren lekker. Ook het hotel is een aanrader. Jammer dat we de Fital stempels onderweg hebben gemist. Door jullie fietsroutes hebben we een prachtig stukje Spanje gezien dat we anders nooit hadden ontdekt. Noa ene ganse daag klönne, waar neer noch te doem om te zwömme. We wensen jullie veel succes met de plannen voor het nieuwe seizoen. Eef we hopen dat jouw "tijger" vlug opgeknapt is. Groeten van het team Kanja uit Limburg. 

  • Wim en Lidy Jeurninh

    2013-06-17

    Karen, Eef en Henny,

    Wij hebben een hele fijne en gezellige week gehad mede dankzij jullie begeleiding en goede zorgen. Het mooie warme weer heeft daar natuurlijk ook een steentje toe bijgedragen. Wim zal zijn nieuwe outfit met trots in Nederland op de fiets dragen en wij zullen EKB promoten. Wie weet tot wederziens. uit Deventer 

  • De "Rosadogroep"

    2013-05-27

    Eef, Henny, Max en Piet, 

    Een berichtje van de "Rosado"groep !

    Zoals gezegd en geschreven hebben vonden wij het erg gezellige en prachtige tochten de afgelopen week. We hebben heel veel gezien en zijn op plaatsen geweest waar je als toerist normaliter niet komt. De inspanningen die wij bij het fietsen moesten en konden verrichten waren goed afgestemd op wat wij als groep of individu aankonden. We hebben veel tips, adviezen en suggesties gekregen voor zowel de eigen als bij de begeleide routes. Niet alles hebben we opgevolgd. Dat was misschien niet makkelijk voor jullie als organisatoren. Omgekeerd hadden wij vragen en opmerkingen waar we niet altijd een bevredigend antwoord op kregen: *Evalueer de routebeschrijvingen en ervaringen van de dag met je gasten.*zorg ervoor dat de routeafstand afgestemd is op de capaciteit v/d electrische fietsen. Samengevat zouden wij jullie willen weergeven. Ga zo door ! Behoud jullie enthousiasme maar verplaats je ook in de wensen van en behoefte van je gasten. Tot slot, we hebben genoten van onze fietsweek in Guardamar en wij wensen jullie alle goeds !  

  • Regien Hart en Anton Mullink - Haarlem

    2013-05-20

    Beste Karen, Eef, Hennie en Max. We hebben een superweek gehad! De groep bestond uit .... alleen wij samen. Geen probleem, het was heel fijn. De fietstochten waren prachtig en goed te doen. Het hotel was ook goed, heerlijk gegeten en gedronken. Wat ook heel fijn was, s-avonds zagen we de foto's al op facebook staan, iedereen in Nederland kon al meegenieten. Deze vakantie is echt een aanrader. De begeleiding was heel prettig, zorgzaam, vrolijk en betrokken. We zullen jullie in Nederland promoten. Veel succes met alle plannen van EKB ! Bedankt voor deze superweek.!
  • Jaap, Asja, Cann en Ron

    2013-04-29

    Het weer was groteldeels belabberd, maar Eef en de andere begeleiders TOP ! Voor de regendagen had Eef een leuk alternatief. Dus toch een gezellige week. Bedankt 
  • Wim-Fien / Herman-Jannie. Neede,Achterhoek

    2013-03-31

    Uit het koude Nederland(Achterhoek), naar het zonnige Spanje. Fietsen is onze grootste hobby, dus dan zijn wij hier goed terecht bij Eef en Karen. Fital had en mooi filmpje op de site, waardoor wij gelijk erg in onze sas waren om hier te komen fietsen. Eef is iemand die leeft voor zijn vak, en kan boeiende verhalen vertellen, over het land de streek, en eveneens over zijn wielertijd. Hij en Karen gaan vol voor het toerisme om ons het zo aangenaam mogelijk te maken, nu dat is gelukt, de tochten die wij gemaakt hebben naar de Hondon Vallei, de Palmenroute en niet te vergeten, het meer iedere keer steeds weer een andere omgeving. En Klaasje een warm onthaal, buiten eten geweldig. Fital heeft hier in Guardamar goede en fijne mensen zitten die voor 100% achter hun job staan. Een prima hotel dus alleen maar lof, blijf zo doorgaan met jullie inzet !  Bedankt voor de fijne fietsweek groeten wij Fital en Eef en Karen.   
  • Mieke en Nico uit Monnickendam

    2013-03-19

    Eef en Karen, het is geweldig om te ervaren dat jullie met zoveel inzet en passie ons een heerlijke week hebben bezorgd. In Zoover termen wordt het een hele vette 9. Enorm bedankt.
  • Elly Wijk-Sloof (wandelen)

    2013-03-19

    Fital wandelweek: OOk voor ons wandelaars was het een aangename week. Kamers prima, evenals het ontbijt. Over 't diner waren de meningen verdeeld. Onder leiding van Ab trokken we er op uit. Voor ouderen waren de loop afstanden goed te doen. Er was ook wel wat klouterwerk maar iedereen bereikte de top. Altijd was er weer 't busje van Fital met Eef dat ons weer naar Guardamar bracht. Prachtig weer, terwijl 't in Nederland bar en boos was. Helaas moeten we straks weer terug naar temperaturen te koud voor de tijd van het jaar.  Succes met de wandelorganisatie. 
  • Dagmar, Bernd und Nicole Luther aus Deutschla

    2013-03-19

    Liebe Karen , lieber Eef,

    wir möchten euch für diese schönen erlebnisse hier in Spanien danken. Ihr wart stets bemüht, uns einen tolle zeit zu gestalten. Die touren waren abwechslungsreich und landschaftlich schön. Dank für die gute laune, egal wie steil der berg war, Eef ! Wenn wir die foto's dieser reise auschauen, werden wir an eine schöne zeit hier in Spanien, an der Costa Blanca zurück denken. Danke auch an Bart. Wir wünschen euch alles gute und vor allen viele weitere begeisterte gäste.  

  • Fam. Albrecht aus Deutschland

    2013-03-18

    Liebe Karen, lieber Eef, für die tollen radtouren durch den Spanische hinterland entlang de Costa Blanca möchten wir uns ganz herzlich bedanken. Die touren waren sehr gut und angewogen organisiert. Wir werden diese reise ganz bestimmt noch lange in guter erinnerung behalten.
  • Adriana & Alex van Doorn

    2012-11-11

    Beste Eef, Mitchell en Karen,  Ondanks de regen hebben we volop genoten van deze fietsweek. De routes waren fraai. Mitchell, bedankt voor de begeleiding op drie fietstochten.
  • Bernhard Harberts en Agatha in 't Veld uit Du

    2012-10-19

    Wij waren van 8 t/m 15 okt. met Rina en Koos in Spanje te fietsen. Wij hebben ontzettend genoten van het fietsen en de prachtige omgeving en natuurlijk het mooie weer. Eef en Karen hebben het daar prima voor elkaar. Alles goed georganiseerd van de aankomst tot het vertrek. Heel veel dank daarvoor. Ook Mitchel doet enorm zijn best om het iedereen naar de zin te maken. En Henny niet te vergeten. Wij wensen jullie nog heel veel succes en zullen hier reclame voor jullie maken. Groeten van Bernhard en Agatha
  • Harry & Tiny vd Arend uit Monster

    2012-10-15

    EKB TEAM, van harte bedankt voor de geweldige begeleiding tijdens onze fietsvakantie. Veel succes verder. Harry en Tinny 
  • Thijs & Toos Kuijpers

    2012-10-15

    De groep dat waren wij Thijs en Toos. Wat was dat schrikken op de luchthaven. Maar Mitchell stelde ons meteen gerust. EKB verzorgt de gasten goed, groep of enkeling. Dat hebben wij ondervonden. Er werd zelfs een groep samengesteld voor de "Hondon route" Geweldig !! Zondag helaas regen, maar Eef heeft ons toch langs het meer gereden plus nog 'n extra rondje door een prachtig gebied. Wij hebben Spanje op een andere manier leren kennen en genoten. Niets dan lof voor Eef, Karen en Mitchell van ons een pluim ! Het hotel is zijn waardering(8.4) zeker waard. EKB succes voor de toekomst, ga zo door. Dank Thijs en Toos Kuijpers, Bergschenhoek
  • Koos & Rina Klarenbeek

    2012-10-14

    Een weekje Spanje was voor ons het toetje van het jaar 2012, met nog 2 vrienden gingen wij er heen, en ontmoetten we nog 4 mensen. Dat klikte heel goed, en samen hebben we een prachtige week gehad. De "Hondon" route was voor ons de koninginnerit, maar ook de andere routes waren prachtig en zéér goed verzorgd. Allemaal, Hartelijk bedankt en succes met EKB      Groeten Koos & Rina Klarenbeek
  • Bernhard & Agatha Dordrecht-Dubbeldam

    2012-10-14

    Hallo Karen, Eef, Mitchell en Henny. ook wij hebben een hele fijne week gehad. Wij zijn er beide van opgeknapt na alles wat we hebben meegemaakt (jullie weten wel wat). We zullen veel reclame maken op Dubbeldam en in onze fietsvereniging. Als jullie thuis zijn in Holland zouden we het leuk vinden als jullie aankomen. Je weet waar we wonen. Bedankt voor de prachtige week en heel veel succes verder. Lieve groeten Bernhard Harberts & Agatha in 't Veld Dordrecht, Dubbeldam !  
  • Wim en Lea Duivis

    2012-10-14

    Beste Eef, Karen, Mitchell en Henny, Onze fietsweek zit er helaas al weer op. We hebben met de groep een hele gezellige week gehad en schitterend weer. Bedankt voor de prima begeleiding en verzorging. Het was toppie!! Hartelijke groeten, Wim en Lea
  • Ingrid

    2012-10-01

    Op de valreep. Was bijna onze mop van de week vergeten maar deze anekdote is wel de moeite waard om nog even te vermelden. Tijdens de lunch bij Klaasje zei Eef op een gegeven moment, ik geloof dat er vandaag iemand jarig is(27-09-2012) Mitchell ging nog even een map voor Eef uit de auto halen en inderdaad Aafke was vandaag jarig. Dirk en Aafke waren er niet bij, dus we hadden een plannetje bedacht. Bij terugkomst van onze fietstocht met een stel naar de Chinese winkel. Feestartikelen en kleine cadeautjes gekocht om Aafke te verrassen. Wat hebben wij een voorpret gehad. De ontknoping kwam 's-avonds om 20.00u bij het avondeten. De kok zou ook nog een lekkere taart maken, hardstikke leuk. Bij binnenkomst in de eetzaal toen Aafke er aan kwam, allemaal zingen, Lang zal ze leven!!! Ze was helemaal verbaasd en toen kwam het hoge woord eruit. Ik ben helemaal niet jarig. Grote hilariteit en we kregen echt de slappe lach, Eef had zich compleet vergist. Datum omgedraaid in zijn boek (29-07-2012) was de juiste datum. Wat hebben we een schik gehad! De mop van de week. 3 X hoera voor Eef   ons fietsteam Ingrid
  • Hans Boehorst

    2012-09-24

    Hallo Eef, Karen en Mitchell. Een drukke week met een sportieve fietsinhoud. Wel inspannend maar een extra verlengstuk van de "zomer" in Holland. Dank voor de alle aangeboden diensten en vooral met de hele onderneming. Groet Hans Boehorst Zaanstreek. 
  • Jan en Marie, Nelly en Nicole uit België

    2012-09-24

    Onze "Fital" vakantie was een geweldige ervaring. We hebben het met Eef, Mitchell en Karen als verantwoordelijke reuze gehad. Ook het hotel "Guardamar" verdiende zijn punten. Zowel als goed verzorgde lunch en zeker ook de vriendelijkheid was een pluspunt. Dank zeker aan Eef bij de voorstelling van de elektrische fiets. Nogmaals "Dank U" Vele groetjes, Jan en Marie Verwaart uit de Antwerpse kempen. Nelly en Nicole
  • Ageeth, Henk, Chris en Clazien

    2012-09-10

    Hallo Eef en Karen, Wat hebben wij het geweldig gehad! Na een fijne afhaal van het vliegveld, richting hotel, werd ons onderweg al van alles verteld, dinsdagmorgen 9 uur de bijeenkomst, alles doorgesproken. Wij hebben hele leuke, fijne dagen gehad met een super begeleiding! Karen, Eef, Mitchell en Henny heel erg bedankt ! Hartelijke groeten van Ageeth, Henk, Chris en Clazien uit de bollenstreek. Tot ziens en heel veel succes. 
  • Thea & Jaap Winter

    2012-06-11

    Beste Eef en Karen, Wij hebben al verschillende keren een fietsvakantie gehad bij Fitál, maar nog nooit zo'n zorgzame gastheer en gastvrouw meegemaakt. We vonden het top en wensen jullie héél véél succes in de toekomst. Ook Mitchell en Henny bedankt voor de begeleiding. Met vriendelijke groet Thea & Jaap Winter, Rotterdam Hoogvliet
  • Jan & Wil

    2012-06-11

    Beste Eef, lieve Karin, voor de tweede keer deze fietsvakantie gedaan en zeker niet de laatste. Wij vonden het weer geweldig wat jullie allemaal voor ons gedaan hebben. Ook Henny en Mitchell bedankt voor een fantastische week. Vriendelijke groeten Jan en Wil.
  • Kees & Riet

    2012-06-04

    Beste Karen en Eef, even namens ons beiden een paar lettertjes, als eerste onze dank aan beiden voor de fijne week en goede begeleiding. De tochten vonden wij prachtig en gelukkig met de elektrische fietsen anders hadden wij het niet gered hoor! jullie hebben alles goed voor ons geregeld ook Mitchell jij hebt ook je best gedaan! Beste mensen niets dan lof voor alles, wij wensen jullie veel succes met de E.K.B. toe en zeker veel gezondheid. Met dank en groetjes Kees (82j.) & Riet (81j.)
  • Adrie, Esther en Alie uit Zutphen

    2012-05-20

    Wij hebben samen met onze buren uit Twello 'n hele leuke week gehad. Veel van de omgeving gezien. De route's waren voor ons, de mensen uit het Oosten niet altijd even duidelijk, maar we hebben het toch nog ingehaald. Het hotel was prima, lekker zwembad, en 't eten heerlijk. De fietsen, plus begeleiding was prima. Het was 'n heerlijk weekje uit !
  • Ria, Geert en Incke

    2012-05-20

    Wij, de mensen uit Twello en Vlaardingen, sluiten ons helemaal aan bij bovenstaande verhaal. Veel succes met jullie onderneming.
  • Nico & Anneke van Dijk uit Harmelen

    2012-05-14

    Helaas onze fietsweek zit er al weer op. Wat was dat genieten ! En .........afzien ! Veel humor en prima begeleiding. Schitterend weer in een prachtige omgeving. Dat is pas Spanje ! We hebben al heel wat fietsvakanties gehad. maar deze was héél speciaal. Eef, Karen, Mitchell en Henny, dat hebben wij aan jullie te danken. Grandioos !!! En Eef, heel leuk al die informatie en herkenning van de "wielerwereld". Tip: Pas op met oorbellen bij het op- en afzetten van de fietshelm. In mijn geval vond Eef mijn gouden oorbel terug. Toppie ! ( Dat zal niet altijd lukken).

    Onze dank is groot !  P.S. Het hotel Guardamar is super. Zowel de ligging als de verzorging. Veel succes EKB !

  • Nel, Leny en Gemma

    2012-05-07

    Het was een fijne week, prachtig weer en heerlijk gefietst. Soms wel erg steil en veel klimmen. Dank jullie wel voor de goede zorgen.

    Sorry, dat ik de laatste dag moest afhaken, maar mijn hoofd is nog niet toe aan een elektrische fiets.

    Mijn eerste fietsvakantie met Fitál. In één woord geweldig.

  • Oscar & Roos Nuijten

    2012-05-07

    Heel relaxed hotel en rustige bediening, prima kamers ! Mooie routes, veel individuele aandacht. Kortom genoten.
  • Bep & Frans

    2012-05-07

    Wegens annulering fietsvakantie Italië, zijn wij in Spanje terecht gekomen. Geen moment spijt gehad ! Fantastische week, professionele begeleiding. We zullen onze vrienden opwarmen voor deze fietsreis.
  • Joke, Els, Jeannet en Rob

    2012-04-30

    Wat hebben we een fantastische week gehad!! Prachtige fietstochten langs mooie vergezichten!! Palmen, amandelbomen, sinasappel en citroenboomgaarden en natuurlijk niet de olijfbomen vergeten!! (O,ja cactussen enz, enz, enz,). En dan ook nog een geweldige begeleiding van twee lieve, zorgzame mannen!!!! Hartelijk Bedankt!! en veel succes met EKB !!
  • Greet en Harm Pott

    2012-04-16

    Eef, Karen, Mitchell en Henny:  Heel hartelijk bedankt voor de fijne en goed verzorgde fietsvakantie in Guardamar en omstreken. Voor herhaling vatbaar. vr.gr. Greet en Harm Pott.
  • Karin & Jelle

    2012-04-16

    Heerlijke week gehad, veel succes met jullie plannen! Groeten Karin & Jelle
  • Josca & Bram uit Zevenbergen

    2012-04-09

    Het hele EKB-team hartelijk bedankt voor de fantastische weken. Soms wel zwaar maar met jullie geduld en aandacht best te doen voor 65+ 'ers. Groeten van Josca en Bram uit Zevenbergen.
  • Gerrit en Ria Kon

    2012-03-26

    Een fietsvakantie geboekt naar de winterzon. Dat is spannend! Hoe zal dat gaan. Maar het is geweldig geweest. De eerste dag regen maar daarna hebben we genoten van de tochten. Soms even klimmen, maar daarna lekker afdalen. Langs palmbomen, door sinaasappel en citroen boomgaarden. En onderweg genieten van een goed verzorgde lunch door Karen of op een terrasje, ook de tocht vanaf Klaasje met de verzorgde lunch. Het was ronduit een geweldige week Eef en Karen bedankt en succes met jullie onderneming.
  • Olle Versteeg & Mariëtte van Esbroek

    2012-03-19

    In november 2011 deze Fitál fietsreis geboekt, zonder zeker te weten wat voor weer we zouden treffen. En we hebben het getroffen, de Spaanse winterzon heeft alle dagen volop geschenen, waardoor de titel van de reis geheel klopte, letterlijk: "fietsen onder de winterzon"!! Daar kwam nog bij, dat de ontvangst op 't vliegveld door Karen en 'n vriendin die ook de zelfde vlucht had gemaakt, en Mitchell, de zoon van Eef en Karen, zeer spontaan was. Onderweg naar 't hotel in Guardamar werden al verschillende aspekten van de fietsdagen toegelicht. Zeer enthousiast en met kennis van zaken. Het EKB-team heeft ons (als groep van 2 !!) een schitterende vakantie bezorgd en veel "zorgen" uit handen genomen, inclusief de hulp van Giancarlo. De tochten, waarbij zij de begeleiding, zelfs met lunch en tapas, verzorgden, waren ontspannend en leerzaam. Jullie hebben een "10 met een griffel" verdiend. Alle lof voor jullie inzet, ondersteuning, sfeer, aandacht en humor. We hebben vaak gelachen. Wij wensen jullie allemaal een fijne toekomst in Spanje (of elders), maar behoud in ieder geval jullie optimisme, en blijf vooral gezond. succes!!

    Olle Versteeg & Mariëtte van Esbroek

  • Elly Stolk

    2012-03-05

    Wat een aanrader fietsen aan de Costa Blanca. Eindelijk de andere kant van de Costa gezien: Die is zeker de moeite waard ! De fietstochten waren heerlijk, veel gezien en genoten. Dank Fam. Brand voor jullie zorgen, de stimulans en enthousiastme doet smaken naar meer. Ik zal zeker reclame voor jullie maken !
  • An van Wijngaarden

    2012-03-05

    Na een echte Spaanse week nu naar huis. Genoten van de goede sfeer in het hotel. Genoten van het binnenland met de "Spaanse" terrasjes. Eef, Karen en Mitchell: bedankt voor jullie zorg ! Ik heb "het" gehaald !
  • Riet de Veer

    2012-03-05

    Wel wat eng fietsen langs de autoweg en oei die vrachtwagens! Ondanks dat had ik een heerlijke week met zorgzame leiding, een uitstekend hotel! Als ik weer jong ben, ga ik beslist nog een keer! Groetjes Riet de Veer
  • Leen en Ina van Waardenberg

    2012-03-05

    Wij hebben genoten van een prachtige fietsweek. Een ervaring rijker en zeker een aanraden voor iedereen die in een ander land fietservaring wil opdoen. Voor gezonde mensen die regelmatig fietsen is het zeer goed te doen. De rondes zijn zeer afwisselend en de tussenstops zijn zo dat je kan proeven van de Spaanse cultuur. Wij zijn voor het mooie weer hier heen gekomen en dat hebben wij gehad. Hotel was zeer verzorgd en als het aan ons ligt is dit niet de laaste keer dat wij in het voorseizoen naar Spanje komen om actief te zijn.
  • Jaap en Toos Traas

    2012-02-27

    Februari 2012:  

    Voor het eerst fietsen in Spanje, voor het eerst fietsen met Fitál, voor het eerst fietsen met een helm op, voor het eerst fietsen met een E-bike, voor het eerst fietsen met EKB!!!

    Eef, Karen Mitchell en Hennie, wat was alles super goed geregeld: prachtige tochten met o.a. amandelbloesem, sinaasappel- en citroenbomen, gezellige stops, en geweldige begeleiding, met als belangrijkste doel dat wij een fijne vakantie zouden hebben.

    En dat is helemaal gelukt; we hebben volop genoten. Ook het hotel was prima. Bedankt voor alles! Ga vooral zodoor met jullie enthousiasme. Groetjes Jaap en Toos Traas.

  • Dirk en Aaf llindhout

    2012-02-11

    Wij hebben in september zo genoten van deze fietsvakantie dat we weer hebben geboekt,we hebben het zo naar ons zin gehad en het was zo goed verzorgd, dat wil wat zeggen want, wij hebben al zo veel gereisd en gaan zelden terug, maar hier willen we weer heen alleen al om nog meer van de omgeving te zien, en niet te vergeten het strand en het zwemmen in de zee, heerlijk,ook het hotel vinden wij heel goed en niet te vergeten Eef ,Karin,Mitchel en Hennie,ga zo door,super.
  • Rita en Ton

    2012-01-27

    We hebben een heel fijne week gehad, lekker gefietst, fijn hotel. Bedankt voor de goede zorgen. Kortom, jullie zijn klasse !!!! we geven het door. Rita en Ton.
  • Francis en Anja

    2012-01-27

    Het was werkelijk fantastisch! Wij hebben genoten van alles, met name jullie warme enthousiasme voor het fietsen, en het Spaanse land. Veel dank voor een super week. Hopelijk tot ziens! Francis en Lynda.
  • Ineke en Henk van Beest 11 t/m 18 april 2011

    2012-01-27

    Wij waren een echtpaar uit de derde Fitálgroep, de groep met de drie gevallen dames: 11 t/m 18 april 2011. Je treft hierbij € 20, - voor het gebruik van de elektrische fiets (zo 17/4). Het restant geldt als dank voor jullie extra moeite en begeleiding tijdens deze grandioze fietsvakantie. Ineke en Henk van Beest, Numansdorp.
  • Cor en Adrie Knoop

    2012-01-27

    Dag Eef en Karen, we genieten nog steeds van die mooie fietsvakantie in Guardamar. Ook Jan en Jeanne hebben een geweldig gevoel van jullie begeleiding wat wij ook aan Fitál hebben bericht. Ik heb nog even gecontroleerd over jouw wielerprestaties maar dat is toch indrukwekkend. Hoe gaat het nu? Dank en groetend, Cor en Adrie Knoop uit Made.
  • Maria en Juus Schoffelen

    2012-01-27

    Beste Eef , heel hartelijk dank voor de fijne en enthousiaste begeleiding bij onze fietsvakantie. Het was heel fijn! Sorry, voor de overlast bij het vallen, was niet de bedoeling. Succes met alles. Groet ook voor Karen. Maria & Juus Schoffelen.
  • Jan & Jeanne, Cor en Adrie 11-04-2011

    2012-01-27

    Eef en Karen. Op de eerste plaats onze hartelijke dank voor deze super week. We werden netjes opgehaald in Alicante, niets is jullie teveel. Wat zijn jullie een zorgzaam team samen met Kees. De Hondonvallei was een topper met zeker de spontane ontvangst bij Klaasje en haar man (namens ons ook nog bedankt). Karen ne Klaasje hadden een fijne lunch gemaakt, dit smaakte wel na zo’n zware tocht. Blij waren we met de elektrische fietsen, anders had dit niet gegaan. De merenroute erg mooi, maar heel zwaar. Eef bedankt voor de drie dagen mee fietsen ook Kees. Bedankt Jan en Jeanne Segeren, Cor en Adrie.
  • Rita en Ton

    2012-01-27

    Lieve Eef en Karen. We willen jullie hartelijk bedanken voor de goede begeleiding en de fantastische lunch die je voor ons verzorgd hebt. Ondanks dat je ons zo afgemat hebt was het toch een paar fijne dagen. Bedankt voor alles XXX Rita & Ton
  • Annemarie en Jan

    2012-01-27

    Eef (en Karen), Met jouw hartstocht bezorgde jij ons een echte fietsvakantie, bedankt voor die inzet. Succes met EKB. Annemarie en Jan.
  • Klaas en Anja

    2012-01-27

    Dankjewel Eef en Karen, Voor de prima begeleidingen en de fantastische lunch. We hebben erg genoten. Klaas en Anja.
  • Francis en Lynda

    2012-01-27

    Heel veel dank Eef. Wij hebben genoten! EKB gaat een mooi (Spaans) toekomst tegemoet! Francis en Lynda.
  • Louise en Willem

    2012-01-27

    Bedankt Eef en Karen, wij hebben een heerlijke tijd gehad. Eef je hebt ons heerlijk “afgebeuld” en Karen we hebben het gezellig in de auto gehad. Liefs Louise en Willem.
  • Jaap en Afra

    2012-01-27

    Beste Eef, Bedankt voor de begeleiding. We hebben erg genoten, fijn gefietst, goed hotel. Kortom, je bent een KANJER!!! Jaap en Afra.
  • Henny Blom

    2012-01-27

    Beste Eef en Karen. Bedankt voor een geweldige fietsweek. Jouw begeleiding Eef, was heel fijn. Het was voor mij de eerste keer in Spanje en ik heb er van genoten, nog heel veel succes in de toekomst. Henny Blom.
  • Adrie Snelders

    2012-01-27

    Ik heb genoten, fantastisch was het !!! Adrie Snelders.
  • Betty

    2012-01-27

    SUPER WEEK! Veel succes in de toekomst. Wat een enthousiasme stralen jullie uit. Het zal best lukken allemaal. Groet van Betty van der Velden.
  • Aaf en Piet

    2012-01-27

    Geweldig!! Groeten Aaf en Piet
  • Marianne en Peter

    2012-01-27

    Beste Karen en Eef. Tot schrik van vele Spanjaarden toerden wij door het mooie Spaanse land. Volgend jaar komen we nog veel meer Nederlanders tegen, want we zullen goede mond op mond reclame verspreiden. Alles zat mee, het gezelschap, het weer, het hotel enz. bedankt voor de goede zorgen. Marianne en Peter v.d. Dungen.
  • 11-09-2011 Siegfried en Nelly

    2012-01-27

    Beste Eef , Karen en zeker niet te vergeten Mitchell, afgelopen week was voor ons een “topweek! Het begon al bij de ontvangst op de luchthaven van Alicante: Ten eerste:,, heel hartelijk” en vervolgens een transfer per privé taxi’s naar ons hotel! Vervolgens de zorgzame begeleiding en uitleg bij de diverse fietstochten, waarbij ook Karens inzet als verzorgster van de inwendige mens zeer op prijs gesteld werd. Een apart punt van waardering vonden wij de geplastificeerde routeboekjes die, na een aanvankelijk misverstand, zeer bruikbaar waren. De door jullie uitgekozen “begeleiders” waren eveneens top! Henny met zijn zorgzame meeleven en wetenswaardigheden, Roberto met eveneens zijn zorg, verpakt in humor en grapjes en tenslotte Mitchell die de honneurs van pa waarnam, als Eef bij een ander groep moest zijn. Jullie inzet en initiatief bij de fietsvakantie in Spanje, maakte de tochten tot een succes! Ga zo door en het zal jullie lukken! “Vaya con Dios”, Mille Gracias a Adios. Siegfried en Nelly.
  • 11.09.2011 Simone

    2012-01-27

    Beste Eef , Karen, Mitchell, Roberto en Hennie. Enigszins “over mijn theewater” kwam ik hier een week geleden aan. Je kent dat wel: thuis druk geweest, werk, vrienden, kinderen etc. nou ik kan jullie zeggen: dat is hier in “no time” bijgesteld hoor. Gewoon lekker fietsen met EKB; frisse wind door de haren en je bent als “herboren”! De natuur is hier super mooi en heel afwisselend en door de zeer waardevolle tips van Eef en Karen en heel restje begeleiding van Mitchell o.a. kon ik hier voor de volle 100% van genieten. Héél véél dank hiervoor en zoals belooft, ga ik hier zeker mijn vriendenkring van: sportschool(spinning), schaatsen en fietsen over vertellen in alleen maar positieve zin. Bovendien kom ik met jullie “rennersshirtje” al een heel eind denk ik, zaterdag a.s. al: dansen alleenstaande in Nuland. Ha, ha, groetjes en heel veel succes! Simone.
  • Guardamar 18-09-2011 Francien

    2012-01-27

    Groep van 12 tot 19 september 2011 “wonderen gebeuren nog…..!” op de San-Isidro route kochten wij in het dorp Daya Nueva 2 flessen water. Voor ik mijn portemonnee zou opruimen snel een paar slokken, want we waren “uitgedroogd”. Volgende punt: “voor het viaduct rechtsaf”. Vreemde weg, over het erf van een boerderij… leek allemaal goed…. Echter, de weg liep dood. Van Mitchell kregen we via een telefoontje een aanwijzing voor de te volgen weg. Verder, op naar San-Isidro. In Catral wat gegeten en bet….”hé, mijn portemonnee zit niet in mijn tas. Ik weet het al. Die legde ik in Daya Neuva even op mijn bagagedrager om hem na de slokken water op te ruimen. En, dát was ik vergeten. Het besluit om direct rechtsomkeert te gaan, was snel genomen. Weinig kans dat de portemonnee was gevonden en afgegeven bij de supermarkt in D. Nueva, maar “hoop doet leven”. Ik wist wel dat er geen bankpasjes in zaten en hoogstens € 40,=. Helaas, supermarkt gesloten, de buurvrouw van de winkel had ook niets gevonden. Dan maar terug naar het hotel, en daar vragen of ze de supermarkt wilden bellen. Aangekomen in het hotel riep de receptioniste ons: “bent u van Egmond?” uw portemonnee is gevonden”. Hoe of wat zouden we van Eef horen. Die kwam al gauw, evenals de vinders van mijn beurs. Dat waren n.b. 2 reisgenoten! Wij waren voor het viaduct verkeerd gereden, zij ook. En juist op dat doodlopende grindpad vonden zij mijn portemonnee. Zij hebben dit doorgebeld naar Eef, die het vast doorgaf aan de hotelreceptie. Zo is het verhaal rond. Een wonder toch! De gelukkige verliezer: Francien van Egmond,
  • 18-09-2011 Ton en Tiny

    2012-01-27

    Costa Blanca; (Her)ontdekken van de Costa Blanca. Ja, wat verwacht men, als deze regio je al wat jaartjes bekend, en bezocht is??? Op deze zeer unieke wijze, en ons in ziens een gat in de markt, en een bijzondere nieuwe ervaring!!! Niet per bus of auto, op excursie, maar per fiets, zeer goed, en gezellig georganiseerd door het team van Eef, Karen, Hennie en Mitchell. Gewoon woorden tekort. Het was gewoon enorm genieten van de mogelijkheden die ons geboden werden! Het was een super ervaring! Veel succes, en voor ons voor herhaling vatbaar. Ton en Tiny Koedooder
  • 25-09-2011 Ans en Perry

    2012-01-27

    Hartelijk dank voor de mooie week!! Ans en Perry Jochems .
  • Els en Gerard

    2012-01-27

    Een hele fijne week, goed verzorgt. Hartelijk dank. Els en Gerard Boogaart.
  • Kees en Marrie

    2012-01-27

    Weer: pico bello, muy bien. Fietsen: inspannend maar echt mooi, muy beuno. Hotel: maravillasa. Hospitalitat: +++. Genoten van deze fietsvakantie, heel veel dank, Kees en Marrie Kooi.
  • Thea, Dora en Erna

    2012-01-27

    Bij bovenstaande kan ik mij alleen maar ( en volledig!) aansluiten; heb geen moment spijt gehad van deze reis. Heel goed, heel fijn…….dus: Eef, Karen, Mitchell, Gijs en Henny, enorm bedankt !!!. Misschien nog eens tot ziens, wij wensen jullie veel succes in Spanje. Groetjes Thea, Dora en Erna
  • Coby en Dick

    2012-01-27

    Coby en Dick van Menns, fijne tijd gehad, perfect geregeld, niets dan lof.
  • Arie

    2012-01-27

    GROET! Arie
  • 2-10-2011 Tiny, Annie, Jonnie, Ellie, Toos, G

    2012-01-27

    Eef, Karen en Mitchell. Het was een mooie week, de zon was volop aanwezig. Het hotel was super. De fietsbegeleiding was super, met extra ondersteuning van de E-bikes. Het eten was goed en de flessen wijn gingen er goed in. We hebben een mooi stukje Spanje gezien, waar we nog lang op terug zullen kijken en met veel plezier. Groetjes van de liefjes uit N-Limburg. P.s. we hopen dat je huwelijk nog lang zal duren !!!. Tiny, Annie, Jonnie, Ellie, Toos, Gerrit, Ton en Hay Jansen.
  • 3-10-2011 Aad en Nel Kooman.

    2012-01-27

    Eef, Karen en Mitchell. Een geweldige week we hebben voor 120% genoten. Aad en Nel Kooman.
  • 10-10-2011 Dick & Ien

    2012-01-27

    Eef, Karen en Mitchell. Helaas aan alles komt een eind. Vandaag weer naar huis. Onze 1e georganiseerde fietsvakantie is mede dank zij jullie heel goed bevallen. Bedankt!!! P.s. Mitchell hopelijk vind jij ook je plekje, waar dan ook. Hasta Luego. Dick & Ien Hoogendoorn.
  • Dick en Marjan

    2012-01-27

    Eef, Karen en Mitchell. Hartelijk dank voor een heerlijke vakantieweek met veel fietsplezier. Dick en Marjan Boogaarts.
  • Roef en Bep

    2012-01-27

    Eef en Karen bedankt en jullie kunnen trots zijn op zo’n sociale behulpzame zoon. Roef en Bep.
  • Dick en Ien

    2012-01-27

    Eef, Karen en Mitchell. Heel veel succes met jullie Spaanse avontuur. Gracias para todo’s !!!! Dick en Ien Hoogendoorn.
  • Coby & Lia

    2012-01-27

    Eef, Karen en Mitchell, wat een topvakantie hebben Coby en ik(Lia) beleefd. Mede door jullie prettige, gezellige manier van entertainment, veel succes met jullie “bedrijf” Coby & Lia.
  • Lido

    2012-01-27

    Lieve familie, heel hartelijk dank voor jullie goede zorgen en aandacht aan mij besteed(omhoog duwen). Het was reuze fijn dat steuntje in de rug. Veel succes gewenst. Lido van Doorn.
  • Gerda

    2012-01-27

    Hartelijk dank voor deze mooie vakantie. Veel succes voor de toekomst gewenst door Gerda.
  • Marcel en Ria

    2012-01-27

    De week was TOP!! Marcel en Ria Keinhorst-Berg.
  • 17-10-2011 Henk, Tjerkje, Ada, Anne, Cor, Ne

    2012-01-27

    Het was gezellig, geweldig enz… Groetjes Henk, Tjerkje, Ada, Anne, Cor, Neeltje, Geertje en Hennie.
  • Flip en Leni

    2012-01-27

    Eef en Karen, Het was een geweldige week, leuke begeleiding en mooie routes!. Nog veel succes. Flip en Leni Beekman.
  • Henny en Jac

    2012-01-27

    Het was hier heerlijk, alles prima geregeld, lekker gegeten, gezellige ploeg en gezellige leiding. Henny en Jac van Diepen.
  • Jan en joke

    2012-01-27

    Eef en Karen, Dank je wel voor jullie inzet, vooral genoten van de fietstochten samen, genoten van de natuur. Veel succes verder. Jan en joke Evers.
  • 23-11-2011 Piet en Jeanne

    2012-01-27

    Bedankt voor de fijne week, we hebben fantastisch genoten, van het weer, de fietstochten, het eten bij Klaasje en Philip, de tapas, kort om alles heeft deze week compleet gemaakt. Veel succes met de volgende groepen en Mitchell met de keuze voor de toekomst. Groet, Piet Kemmeren en Jeanne Hartogs uit Brabant.
  • 24-10-2011 “Meidenleut”, Gerda, Hennie, Vera

    2012-01-27

    We hebben een geweldige, sportieve, pijnlijke Spanje week gehad. De tochten werden steeds verrassender! Eef, als coach is geslaagd. Hennie, Gijs en Karen, zijn geslaagd als chauffeur. Karen bedankt voor de lekkere lunch en Mitchell, goed dat je hebt uitgehouden met onze “oude”wijven!! Het was een fantastische week! “Meidenleut”, Gerda, Hennie, Vera, Orgenia(Woopie), Marian, Marjan en Riet.
  • 31-10-2011 Lenie, Marga, Aad, Laura, Martien

    2012-01-27

    Op vakantie in Spanje, het land van de appeltjes van oranje. Met het team van Eef, Hennie, Karen en Mitchell op stap geweest. Iedere dag was weer TOP, met Eef als teamleider aan kop. Veel plaatsen gezien, met zijn achten pret voor tien. Bedankt voor de mooie reis, dat stellen we zeer op prijs. Lenie, Marga, Aad, Laura, Martien en Martje.
  • Ied & Leo

    2012-01-27

    BEDANKT! Ied & Leo Willems.
  • 7-11-2011 Wim en Geertje

    2012-01-27

    Bedankt voor de fijne week. Alles was prima in orde. Team EKB bedankt voor alles. Wim en Geertje.
  • 13-11-2011 Rein en Annie

    2012-01-27

    Beste Eef, Karen, Mitchell en Henny. Hartelijk dank voor de goede begeleiding bij de fietstochten. Ook al waren wij maar samen, niets was jullie teveel. Wij hebben er van genoten ook van het mooie weer. Hotel ook prima. Een heel fijne week gehad. Veel succes in de toekomst met EKB. Groetjes Rein en Annie Mandersloot, Utrecht.
  • 5 juni 2011 Lude en Lisette

    2011-06-05

    Beste Eef en Karen. We willen jullie hartelijk bedanken voor de geweldige week die we met zijn allen gehad hebben. Jullie hebben ons de andere kant van Spanje laten zien met prachtige landschappen en vergezichten. De routes die jullie uitgekozen hebben waren voor iedereen goed te fietsen( maar we hadden dan ook een paar kanjers op leeftijd die het geweldig gedaan hebben). We wensen jullie heel veel succes voor de toekomst! Piet, Willem, Gerrie, Lizette, ludo, Arie, Marianne, Wout en Remy. P.s. ook wij, 2 Belgskes, willen graag nog een lovend woordje toevoegen. Met al die Nederlanders op stap, niet simpel toch! Maar is dat meegevallen zeg. Met zo’n toffe ploeg en een keitoffe supergezellige gids en zijn gezin, kon het niet anders dan meevallen. Zelden wist ik ’n reis zo goed georganiseerd. We werden echt wel verwend! Van harte bedankt. Wij gaan het zeker en vast verder vertellen! Ludo(Ludse) en Lisette.
  • 29 mei 2011 Marry en Paul

    2011-05-29

    Beste Eef en Karen. Deze week heeft ons gebracht wat wij hoopten dat hij zou brengen. Vanaf de ontvangst op de luchthaven tot en met de laatste fietsdag is deze week geweldig geweest. De fietsbegeleiding is steeds heel plezierig geweest, met enthousiasme ondersteunend en wijzend op de bijzondere omgeving. Wij hebben Spanje, dank zij jullie. Roberto, Eef, Karen van een heel andere kant gezien. Kortom, wij hebben een geweldige week gehad. Veel succes in de toekomst en veel plezier bij al jullie werk. Marry en Paul Tuinenburg.
  • 29 mei 2011 Alie en Elly

    2011-05-29

    Beste Karen en Eef. Elly en ik hebben genoten van deze vakantie. Alles zat mee, het weer, de stemming en de kracht in de benen. Niemand is van de fiets gevallen waar ik toch een beetje bang voor was. De verzorging in het hotel en het eten was heerlijk. Jullie hebben er alles aangedaan om het ons naar de zin te maken. Ik hoop volgend jaar weer een fietsvakantie te maken, maar beslist met Fitál. Ik wens jullie veel succes voor de toekomst. Een hartelijke groet en nogmaals bedankt. Alie Bult en Elly Boom, Zwijndrecht.
  • 23-05-2011 Bram en Marié, André en Bep

    2011-05-23

    Eef, hartelijk dank voor de fijne sportieve vakantie, een topper. Heel goed geregeld en de leuke uitstapjes waren heel geslaagd. Zeker de lunch bij Klaasje, de tapas en de verzorgde lunch van Karen in de Hondonvallei. We hebben een deel van Spanje gezien die we anders nooit ontdekt hadden. En dan de service die we van jou kregen bij de lekke banden, je was heel snel ter plaatse voor reparatie. Het was een heel leuke groep en zelfs het weer kon niet stuk, prima fiets weer. Eef en Karen, Bedankt voor alles. Bram en Marié, André en Bep van Wesel.
  • 23 mei t/m 30 mei 2011 Leendert en Elly

    2011-05-23

    Karen en Eef (Roberto, Henny, Gijs en verder escorte). Lieve mensen jullie hebben deze vakantie voor ons tot een enorm succes gemaakt. We wisten niet wat te verwachten van een fietsvakantie in Spanje. Ja, mooi weer, daar hoopten we op. De fietsroutes zijn fijn gevarieerd. De tocht rondom de grotwoning van Klaasje zal me zeer zeker bij blijven. Ten eerste: was het mijn verjaardag, waar jullie zowaar met een taart met kaarsjes verschenen. Ten tweede: heb ik op eigen kracht de heuvels getrotseerd, waarbij het laatste stuk onder de begeleiding van Roberto, die steeds de moed er in hield en zei: nog een laatste heuveltje en zelf niet wist hoe ver nog. Hij reed deze route zelf ook voor de eerste keer(zei hij). De boef. Ben daarna toch maar overgegaan op elektrische toeren. Later in de week op de markt in Almoradi herkende ik het hondje van Karen. Dacht hé zo’n hondje heeft Karen ook, maar lette niet op de mensen die er mee liepen. Totdat de mannen(Leendert en Peter) met jullie stonden te kletsen, toen herkenden wij (Marianne en ik) jullie pas. Morgen nog een dag op stap met jou en de groep, waarbij het klikt en gezellig is en dan is de week alweer voorbij. Maandag nog een verrassing volgens Eef? Jullie beiden enorm bedankt voor deze gezellige week. Wij zijn fiets ervaringen rijker, blijf vooral de dingen doen die jij (jullie) leuk vinden. Het allerbeste met EKB en misschien ooit? Tot ziens. Groetjes van Leendert Bron en Elly van den Heuvel.
  • 23-30 mei 2011 Jan en Wil

    2011-05-23

    Eef en Karen wij hebben een geweldige week gehad. Jullie deden alles om het ons naar de zin te maken. We hebben heel erg genoten van de prachtige tochten en de sfeer met de groep was geweldig. We hebben tijden deze week ook iets heel wonderlijks meegemaakt en dat willen we in dit boek even schrijven. Een dame van onze groep was tijdens een fietstocht waarschijnlijk bij Klaasje, een gouden oorbel verloren. En het is niet tegeloven maar die vonden wij een dag later ’s-Avonds in de schoenzool van mijn man waar hij minstens een dag op gelopen had. Jullie begrijpen hoe blij of zij was, ook omdat het een cadeau van haar kinderen was. Eef en Karen nog heel veel succes en geluk in de toekomst en misschien nog wel eens tot ziens. Jan en Wil Zuidgeest, Monster.
  • 16-05-2011 Arie en Wil Hitsert, Jaap en Bep L

    2011-05-16

    Deze vakantie was voor ons geweldig, veel fiets plezier en hebben een ander stukje van Spanje gezien. Het EKB team bedanken we daar voor TOP. Arie en Wil Hitsert Oud-Beijerland, Jaap en Beb Louter Rhoon.
  • 16 tot 23 mei 2011 Roel en Lidy, Bert en Mari

    2011-05-16

    Ook voor ons was het een heerlijke week. Afwisselende tochten. We vinden het knap dat jullie dit allemaal zo hebben opgezet. We wensen jullie nog veel succes in de toekomst. Roel en Lidy Habrecht, Bert en Maria Mennen.
  • 09-05-2011 Anny en Ad v.d Heijning

    2011-05-09

    Eef en Karen. Wij hebben een fijne, mooie en geweldige week gehad. We wensen jullie veel succes verder met de fietsvakanties. Anny & Ad v.d. Heijning.
  • 9 mei 2011 Piet en Sjaan, Ger en Kees, Janny

    2011-05-09

    Fietsvakantie in Spanje met EKB 9 t/m 16 mei 2011. Beste Eef en Karen, we wisten niet wat we moesten verwachten van een fietsvakantie in Spanje. We hoopten in ieder geval op veel zon en dat is helemaal uitgekomen. Daar hebben we volop van genoten! En dan het fietsen waar we voor gekomen waren. We hebben prachtige tochten gemaakt. Door schitterende dalen, over steile bergen en over de wegen met eindeloos vals plat. Dan moesten de dames van onze groep echt gaan lopen, maar we hebben het met ons vijven toch steeds gered en we bewonderden steeds prachtige vergezichten. Jouw enthousiaste inzet en begeleiding waren uitstekend. Om de moed erin te houden , zei je steeds: ,, Nog een klein stukje, dan zijn we er !” We denken met veel genoegen terug aan de lunches van Klaasje en Karen en de tapas in San Miguel. Zo keurig verzorgt! Het was voortreffelijk! Wii wensen jou en Karen een goede toekomst met jullie EKB. Bedankt voor alles van: Piet en Sjaan, Hazerswoude,Ger en Kees, Janny, Waddinxveen.
  • 09-05-2011 Toon en Jo Verhorst

    2011-05-09

    Het was een mooie week 9/5 t/m 16/5, mooi weer, goed verzorgd ( Eef en Karen). Goed hotel met goed eten en drinken, mooie tochten, wel soms wat zwaar. Soms te eenzame en lange stukken, ook een beetje gevaarlijk langs autowegen en zeker bij de vrachtwagen bij de natuursteengroeve. Maar al met al zeer tevreden. Toon en Jo Verhorst (Noord-Brabant)
  • Klaas en Anja 02-05-2011

    2011-05-02

    02-05-2011 Helaas, zit het er weer op, geweldige week gehad. Eef en Karen bedankt voor de begeleiding en de heerlijke lunch. We hebben enorm genoten. Klaas en Anja
  • mevrouw A.M. Kempen

    0000-00-00

    Directie Fital Vakanties,
    Graag ik wil ik mijn ervaring van onze fietsvakantie even aan u berichten.
     
    De gang van zaken was anders dan we bij de fiets vakantie van andere jaren gewend waren.
    Na aankomst op de luchthaven van Alicante werden we opgewacht door de heer Eef Brand.
    In het bijzijn van zijn helpers werden we met onze bagage naar ons hotel gebracht en werd een en
    ander uitgelegd en konden we nog aan tafel. We konden ook kennis maken met Karen Brand.  Prima, niets mis mee.
    De volgende ochtend was er de eerste bijeenkomst. Uitreiking fietsroute boekje en werden
    we gewaarschuwd voor de warmte en dus veel drinken enz.
     
    Wat we in onze fiets week ervaren hebben is, Eef en Karen Brand doen er alles aan om de
    fietsers een fijne week te bezorgen, er te zijn als ze nodig waren. Je kunt ze niet een gids
    noemen maar meer de gastheer en gastvrouw van de week.
    Zij hebben met hun helpers enorm veel ervaring.
     
    De gezamenlijke routes zijn enorm goed verzorgd met mooie pauze plaatsen en met een
    door Karen, een heerlijk verzorgde Lunch. Bij de route die ons naar gastvrouw Klaasje bracht was er
    eveneens een rijkelijk verzorgde lunch.
    De week was een groot succes, hetgeen te danken is aan Eef en Karen en ik denk dat, dat de sfeer
    in de groep ten goede komt.
    De terug weg naar het vliegveld was ook weer geregeld en werden we onder leiding van Eef netjes
    bij het juiste `poortje`afgeleverd.
    Deze week zullen we niet gauw vergeten. Het was echt anders dan anders, dit in de goede zin van het
    woord. Voor Fital te hopen dat ze nog vele jaren beschikbaar zijn.
     
    Met vriendelijke groeten,
    mevrouw A.M. Kempen
    Breda
  • Wil en Ben Clemens

    0000-00-00

    In deze koudeperiode kijken we graag terug op de fantastische week  fietsen in okt. in een geweldig hotel practisch aan zee begeleid door geweldige mensen.

Schrijf uw beoordeling


anti spam number

Contacteer ons

EKB Costa Blanca Cycling
Eef & Karen Brand

Spanje: 0034 675 312 332