Wielrennen in Spanje met EKB Costa Blanca Cycling

Fietsvakanties in Spanje met EKB

Heeft u er wel eens aan gedacht om te gaan fietsen in Spanje? Dan bent u bij Fiets Mee Met EKB Costa Blanca Cycling aan het juiste adres.

In samenwerking met Fitál Fietsvakanties kunnen wij u, de recreatieve fietser, een geweldig programma aanbieden. Wij verzorgen fietsvakanties in de prachtige provincie Alicante aan de Costa Blanca.

Onder deskundige begeleiding van ons enthousiaste Fiets Mee Met EKB Costa Blanca Cycling team zal dit voor u een onvergetelijke fietsvakantie worden. Na uitgebreide verkenning van de omgeving, hebben wij vele mooie routes voor u kunnen samenstellen. In iedere route zult u een totaal ander Spanje beleven en heeft u na een week dankzij de routes van Fiets Mee Met Ekb Costa Blanca Cycling een compleet beeld van de prachtige provincie Alicante aan de Costa Blanca. De fietstochten gaan langs mooie dorpjes, prachtige landschappen en in sommige routes zit een pittig klimmetje. Kortom, met de slogan “Fiets mee met EKB” bieden wij een geweldig programma voor iedere recreatieve fietser. Uitgangspunt is: alles kan en niets moet.

Bij het land Spanje denkt u natuurlijk aan een zonnig klimaat. Dat is juist, de Costa Blanca heeft gemiddeld 300 dagen zon per jaar. Dit maakt het mogelijk het hele jaar door heerlijk sportief te fietsen aan de Costa Blanca.

U fiets op uitstekende fietsen van het merk Cube model ,,Town''
De fietsen zijn voorzien van stevige fietstassen.

Ook kunt u tegen een meer prijs een E-bike bij ons huren (fiets met elektrische trapondersteuning). Het aantal E-bikes is beperkt, dus reserveert u deze tijdig of direct bij uw boeking.                                                                          

U verblijft in een prima hotel in het gezellige Guardamar dicht bij het strand.

Wij hopen u te mogen verwelkomen. Gaat u gauw op de site van Fitál fietsvakanties kijken voor onze laatste nieuwe aanbieding!

 

  • Recreatief fietsen aan de Costa Blanca
  • Recreatief fietsen aan de Costa Blanca
  • Recreatief fietsen aan de Costa Blanca

Onze sponsors

Fital fietsvakanties Toscany Sport
Sporters Health
 
Sani-Dump Snelle Vliet

Contacteer ons

EKB Costa Blanca Cycling
Eef & Karen Brand

Spanje: 0034 675 312 332