Wielrennen in Spanje met EKB Costa Blanca Cycling

Fietsvakanties in Spanje met EKB

Heeft u er wel eens aan gedacht om te gaan trainen/fietsen in Spanje? Dan bent u bij "Fiets mee met EKB" aan het juiste adres.

Fiets Mee Met EKB Costa Blanca Cycling verzorgt fietsclinics in de prachtige provincie Alicante aan de Costa Blanca geschikt voor de recreatieve toerwielrenner en de betere amateurs. Onder deskundige begeleiding van ons enthousiaste EKB Costa Blanca Cyclingteam wordt trainen/fietsen in Spanje zeer aantrekkelijk. Na uitgebreide verkenning van de omgeving hebben wij voor u een groot aantal mooie en interessante trainingsroutes kunnen selecteren in de prachtige omgeving van Alicante.

De fietsprogramma's worden in overleg gemaakt: vlak, klimmen, duurtraining, wat u maar wilt. Dit alles langs mooie dorpjes en door prachtige landschappen.

Bij het land Spanje denkt u natuurlijk aan een zonnig klimaat. Dat is juist, de Costa Blanca heeft gemiddeld 300 dagen zon per jaar. Zodra de temperaturen gaan zakken in Nederland, hebben vele wielerliefhebbers de wens om te kunnen trainen in een zonnige omgeving. Spanje is dan hèt fietsland bij uitstek.

"Fiets mee met EKB" biedt geheel verzorgde fietsclinics aan voor de recreatieve toerwielrenner en de betere amateur, waar bij jong en oud van harte welkom is. Voor groepen vanaf 6 personen kan "Fiets mee met EKB" op elk moment een programma organiseren.

Een nieuw avontuur voor Johan van der Velde in Spanje met Costa Blanca Cycling.

In de prachtige provincie Alicante aan de Costa Blanca gaat  Johan van der Velde  i.s.m.  Eef Brand van Costa Blanca Cycling  fietsclinics  begeleiden. Na uitgebreide verkenning van de omgeving is een geweldig programma tot stand gekomen. Johan en Eef zijn er klaar voor om enthousiaste toerfietsers een fantastische fietsweek te bezorgen in dit prachtige gebied  met min 300 dagen zon per jaar aan de Costa Blanca.

Wij hopen u te mogen verwelkomen.

  • Wielrennen in Spanje met EKB Costa Blanca Cycling
  • Wielrennen in Spanje met EKB Costa Blanca Cycling
  • Wielrennen in Spanje met EKB Costa Blanca Cycling

Onze sponsors

Fital fietsvakanties Toscany Sport
Sporters Health
 
Sani-Dump Snelle Vliet

Contacteer ons

EKB Costa Blanca Cycling
Eef & Karen Brand

Spanje: 0034 675 312 332